Fem tips for å håndtere økonomiske svingninger

Hvordan møter din bedrift økonomiske svingninger? Lowell deler ekspertens fem tips.
Les mer

Digitalisering gir norske selskaper høy produktivitet

Graden av digitalisering og digital kunnskap er indikatorer på en bedrifts produktivitet. De skandinaviske landene er et forbilde innenfor området.
Les mer

Focus – setter søkelyset på økonomiske trender

Lowell har lansert et nytt nettmagasin kalt Focus. Publikasjonen tilbyr innhold om gjeldende regelverk, trender, visjoner og samfunnsansvar i Norden.
Les mer

Slik beholder du forsikringskundene

Økte levekostnader gjør at mange evaluerer sine behov for forsikringer. Her er noen tips til hvordan du beholder forsikringskundene.
Les mer

Lowell lanserer selvbetjening av betalingsplaner

Lowells ambisjon er å levere en sømløs kundeopplevelse. Nå kan kundene sette opp én enkelt nedbetalingsplan for alle sakene som ligger hos Lowell.
Les mer

Dårlige økonomiske ferdigheter utgjør en risiko for unges fremtid

Økt kunnskap om økonomi kan gi de unge en bedre fremtid, mener Lowell Finlands driftsdirektør Salla Hakala.
Les mer

Hvor mye kan du om inkasso?

Her har du muligheten til å se opptak av Lowells populære webinarer!
Les mer

“Den unge ansatte” er ikke så spesiell som du tror

Hvordan leder du noen fra milleniumsgenerasjonen, unge voksne, middelaldrende og de over seksti på samme tid? Professor Alf Rehn har svaret.
Les mer

Dette bør vi lære våre barn om økonomi

Økonomiundervisning i skolen er ikke nok, vi må også snakke om økonomi i hjemmet, sier en ekspert i ungdomsøkonomi. Vi har satt sammen en liste over ting du bør lære barnet ditt.
Les mer

Lowell og energisektoren

Strømmangel og skyhøye priser bekymrer både forbrukere og strømselskaper. Når kundene ikke kan betale strømregningen, er det viktig med tett samarbeid og gode relasjoner mellom selskapene som selger strøm og de som hjelper strømselskapene med å få betalt. Fortum og Lowell har skapt et bærekraftig samarbeid der forbrukeren er i fokus.
Les mer

Integrasjon gir økt kvalitet og effektivitet i inkassoprosessen

Vi i Lowell brenner for å ta i bruk innovative løsninger. Med API-løsninger blir sluttkunden bedre ivaretatt, og bedriften din sparer kostnader.
Les mer

Bransjekunnskap er nøkkelen til godt partnerskap

Lowell ønsker å være en partner for bedriftens kreditthåndtering. Da er det en styrke at vi kjenner bransjen din bedrift opererer i.
Les mer

Artikler etter emne