Samlet til frokost for å finne nøkkelen til suksess!

Data og samarbeid kan være nøkkelen til innovasjon, konkurransefortrinn og vekst. Lowell-dagen ga innsikt og inspirasjon!
Les mer

Derfor bør du bruke kompetanse som konkurransefortrinn

Prioritering av kompetanseutvikling er avgjørende for virksomheter i dagens konkurranseutsatte marked. Les mer om hvordan Lowell investerer i ansattes læring og utvikling for å møte morgendagens krav og oppnå gode resultater.
Les mer

Nedgang i sikte for nordiske økonomier

Selv om inflasjonen og rentenivået holder seg på et høyt nivå, og pengepolitikken til og med kan fortsette å strammes inn, har de nordiske landene generelt vist stor motstandskraft. Vi har spurt økonomiske eksperter om deres markedsprognoser.
Les mer

Effektiv kommunikasjon setter kunden i sentrum

Effektiv kommunikasjon er nøkkelen til suksess for enhver virksomhet. Les mer om hvordan Lowell arbeider med å forbedre kundekommunikasjonen og sette kundene i sentrum for å skape bedre opplevelser og øke kundelojalitet.
Les mer

ESG er ikke bare noe du gjør, det er i alt du gjør

ESG-rammeverket (Environmental, Social and Governance) har blitt stadig viktigere i finansbransjen, ettersom investorer, kunder og forbrukere krever mer åpenhet og ansvarlighet fra selskapene når det gjelder deres miljø-, sosiale- og forretningsetiske påvirkning. ESG-kriterier brukes for eksempel til å hjelpe investorer med å ta velinformerte beslutninger som er i tråd med deres verdier og langsiktige mål.
Les mer

Våg å snakke om gjeldsutfordringer

Gjeldsutfordringer kan ha stor innvirkning på en persons mentale helse og velvære. Å snakke mer åpent om dette kan bidra til å fjerne stigmaet rundt problemet. Mer åpenhet rundt problematisk gjeld kan gjøre veien til en løsning enklere, og bidra til å fjerne dette stigmaet.
Les mer

Kunstig intelligens forbedrer kundeservicen og effektiviserer driften

Oppdag hvordan kunstig intelligens forbedrer kundeservicen og effektiviserer driften hos Lowell. Les mer om bruken av KI i inkassobransjen og de positive effektene det har på kundeopplevelsen.
Les mer

4 myter om unges økonomiske ferdigheter

Mange unge mennesker i Norden trenger mer finansiell kunnskap, og alle ville ha nytte av mer åpenhet rundt penger og økonomi, sier Anu Raijas, finansiell rådgiver i Bank of Finland.
Les mer

Mobilbetalinger kan øke selskapets kontantstrøm

Digitalisering og bruk av smarttelefoner gjør mange ting enklere i hverdagen, også nedbetaling av gjeld. Det gir en bedre opplevelse for forbrukeren og styrker samtidig selskapers kontantstrøm.
Les mer

Gikk du glipp av webinarukene denne forsommeren?

Her har du muligheten til å se opptak av Lowells populære webinarer!
Les mer

Fire fordeler med et utvidet gjeldsregister

Lowell og inkassobransjen har lenge jobbet for at også pantesikret gjeld skal omfattes av gjeldsregisteret.
Les mer

Kan sommeren bidra til en bedre familieøkonomi?

Sommeren er en tid da de fleste tar ferie og har fri. For mange vil det være mindre penger i lommeboken denne sommeren, sammenlignet med tidligere.
Les mer

En velfungerende inkassobransje er en forutsetning for et sunt kredittmarked

Det er mange faktorer som påvirker økonomien - inndriving av fordringer - inkasso - er en av dem.
Les mer

Er det slutt på lav og stabil inflasjon i Norden?

For første gang i euroens historie er inflasjonsraten i Europa og Norden mye høyere sammenlignet med USA. 
Les mer

Fem tips for å håndtere økonomiske svingninger

Hvordan møter din bedrift økonomiske svingninger? Lowell deler ekspertens fem tips.
Les mer

Digitalisering gir norske selskaper høy produktivitet

Graden av digitalisering og digital kunnskap er indikatorer på en bedrifts produktivitet. De skandinaviske landene er et forbilde innenfor området.
Les mer

Focus – setter søkelyset på økonomiske trender

Lowell har lansert et nytt nettmagasin kalt Focus. Publikasjonen tilbyr innhold om gjeldende regelverk, trender, visjoner og samfunnsansvar i Norden.
Les mer

Slik beholder du forsikringskundene

Økte levekostnader gjør at mange evaluerer sine behov for forsikringer. Her er noen tips til hvordan du beholder forsikringskundene.
Les mer

Lowell lanserer selvbetjening av betalingsplaner

Lowells ambisjon er å levere en sømløs kundeopplevelse. Nå kan kundene sette opp én enkelt nedbetalingsplan for alle sakene som ligger hos Lowell.
Les mer

Dårlige økonomiske ferdigheter utgjør en risiko for unges fremtid

Økt kunnskap om økonomi kan gi de unge en bedre fremtid, mener Lowell Finlands driftsdirektør Salla Hakala.
Les mer

Hvor mye kan du om inkasso?

Her har du muligheten til å se opptak av Lowells populære webinarer!
Les mer

“Den unge ansatte” er ikke så spesiell som du tror

Hvordan leder du noen fra milleniumsgenerasjonen, unge voksne, middelaldrende og de over seksti på samme tid? Professor Alf Rehn har svaret.
Les mer

Dette bør vi lære våre barn om økonomi

Økonomiundervisning i skolen er ikke nok, vi må også snakke om økonomi i hjemmet, sier en ekspert i ungdomsøkonomi. Vi har satt sammen en liste over ting du bør lære barnet ditt.
Les mer

Lowell og energisektoren

Strømmangel og skyhøye priser bekymrer både forbrukere og strømselskaper. Når kundene ikke kan betale strømregningen, er det viktig med tett samarbeid og gode relasjoner mellom selskapene som selger strøm og de som hjelper strømselskapene med å få betalt. Fortum og Lowell har skapt et bærekraftig samarbeid der forbrukeren er i fokus.
Les mer

Integrasjon gir økt kvalitet og effektivitet i inkassoprosessen

Vi i Lowell brenner for å ta i bruk innovative løsninger. Med API-løsninger blir sluttkunden bedre ivaretatt, og bedriften din sparer kostnader.
Les mer

Bransjekunnskap er nøkkelen til godt partnerskap

Lowell ønsker å være en partner for bedriftens kreditthåndtering. Da er det en styrke at vi kjenner bransjen din bedrift opererer i.
Les mer

Artikler etter emne